Продукти:
Для фаршу:
550 г телятини,
100 г відварного рису,
15 г подрібнених листків орегано,
1 яйце,
мелений чорний перець,
сіль,
Для начинки:
150 г свинини,
20 г зеленої цибулі,
спеції для м’яса,
сіль,
Для прикрашання:
150 г запечених помідорів чері,
100 г листків салату
Пропустіть через м’ясорубку телятину. Сюди додайте рису, яйце, орегано та на ваш смак чорного перцю, солі. Добре перемішайте. Тепер перейдемо до начинки: свинину та цибулю подрібніть і посипте спеціями, посоліть і перемішайте.
Фарш розділіть на рівні частини, кожну з котриз розімніть, сформувавши коржик. В його центр викладіть небагато начинки, з’єднайте краї та сформуйте зрази.
Прогрійте духовку до 190 градусів. Ваші зрази слід розмістити на деко, вистелене папером для випікання. Випікайте в духовці протягом 35-40 хвилин. За 5 хвилин до готовності на деко помістіть чері, щоб і вони припеклися.
Готові зрази з телятини та рису з свининою викладіть на блюдо, прикрашене латуком (салатом) та помідорами (якщо нема чері, то звичайними).