Для фаршу:
800 г філе судака,
90 г сала,
70 г борошна,
60 г цибулі,
1 яйце,
40 мл олії,
мелений чорний перець,
сіль
Для начинки
150 г крабових палочок
Філе судака, сало та цибулю пропустіть через м’ясорубку. В цю суміш додайте яйце, сіль та перець, перемішайте. З фаршу сформуйте однакові котлетки, які потім розімніть в коржики. На їх центр викладайте по крабовій палочці та защипайте краї, формуючи зрази. Щоб рибний фарш не приставав до рук, ліпіть мокрими руками.
Поставте сковорідку, змащену олією грітися на плиту, а тим часом обваляйте зрази в муці. Обсмажте кожен зраз по 3 хвилини з обох сторін, до формування золотистої кірки. А після цього накрийте кришкою та тушкуйте до готовності.
Зрази з філе судака та крабових паличок подавайте на стіл з зеленню. Смачного Вам!