Головна > Інші рецепти > Зрази картопляні з шампіньйонами

Зрази картопляні з шампіньйонами

zrazu_z_grybamuПродукти:
5-6 картоплин,
2 яйця,
1 ст. л. вершкового масла,
2 ст. л. борошна,
2 ст. л. панірувальних сухарів,
сіль на смак,
олія для фрітюру.

Для грибної начинки:
300 г шампіньйонів,
2 зваренних вкруту яйця,
сіль на смак.

Для м’ясної начинки:
200 г сирного м’ясного фаршу,
1 цибулина,
1 ст. л. олії,
мелений чорний перець,
сіль на смак.

Картоплю очистіть, відваріть в підсоленій воді, відцідіть та розімніть в пюре, додавивши вершкове масло. Трохи охолодіть, розбийте 1 сире яйце та добре вимішайте. Приготуйте грибну начинку: гриби відваріть та пропустіть через м’ясорубку з вареними яйцями, посоліть та перемішайте.
Приготуйте м’ясну начинку: цибулю наріжте та обсмажте на олії, додайте м’ясний фарш та смажте до готовності. Посоліть поперчіть та перемішайте. З картопельної маси розділіть коржики, викладіть на кожен з них по неповній чайній ложці грибної та м’ясної начинки та сформуйте зрази, защипавши краї та придайте їм овальної форми. Обваляйте їх на борошні, обмокніть в збите яйце, після цього обваляйте в панірувальних сухарях та обсмажте на фрітюрі до готовності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.