Продукти:
700 г печериць
600 г філе курки
2 цибулини
2 ст. л. борошна
250 г сметани
200 г сиру
кріп, петрушка
перець, сіль
Наріжте цибулю напівкільцями, обсмажте в олії разом з промитою і нарізаними соломкою шампіньйонами. Відваріть курку, наріжте соломкою, з’єднайте з грибами та цибулею, додайте сіль, перець за смаком, пропущений через прес зубчик часнику. На розігрітій сковороді обсмажте борошно до золотистого кольору, додайте сметану, перемішайте з цією сумішшю гриби, цибулю і курку, можна додати півсклянки курячого бульйону. Цією сумішшю заповніть кокотниці і поставте в попередньо розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 150–180°С. Перед приходом гостей посипте страву натертим сиром і помістіть в духовку на 5–7 хвилин, щоб сир набув золотистого кольору. Для прикрашання страви використовуйте петрушку.
Насолоджуйтесь жульєном з куркою та пригощайте своїх рідних і друзів! Смачного!