Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Жульєн з куркою

Жульєн з куркою

susanna29 Липня, 201611 Листопада, 2016

jylien_z_kyrkoiyПродукти:
700 г печериць
600 г філе курки
2 цибулини
2 ст. л. борошна
250 г сметани
200 г сиру
кріп, петрушка
перець, сіль

Наріжте цибулю напівкільцями, обсмажте в олії разом з промитою і нарізаними соломкою шампіньйонами. Відваріть курку, наріжте соломкою, з’єднайте з грибами та цибулею, додайте сіль, перець за смаком, пропущений через прес зубчик часнику. На розігрітій сковороді обсмажте борошно до золотистого кольору, додайте сметану, перемішайте з цією сумішшю гриби, цибулю і курку, можна додати півсклянки курячого бульйону. Цією сумішшю заповніть кокотниці і поставте в попередньо розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 150–180°С. Перед приходом гостей посипте страву натертим сиром і помістіть в духовку на 5–7 хвилин, щоб сир набув золотистого кольору. Для прикрашання страви використовуйте петрушку.

Насолоджуйтесь жульєном з куркою та пригощайте своїх рідних і друзів! Смачного!

курка

Навігація записів

Previous: Домашній лимонад
Next: Шоколадні маффіни

Також буде цікавим:

Спагетті з овочами

11 Серпня, 20213 Червня, 2023 admin

Тушкована картопля зі свининою

11 Лютого, 2020 Діана

Лимонний торт з лимонним курдом та цитрусовими

11 Лютого, 202011 Лютого, 2020 11tmaste1972

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.