Головна > Рецепти запіканок > Запіканка з м’ясом та картоплею

Запіканка з м’ясом та картоплею

zapikanka_z_myasomПродукти:
500 г картоплі,
400 г яловичого фаршу,
100 г цибулі,
200 г цвітної капусти,
100 г сиру твердих,
20 г вершкового масла,
30 г олії,
1 яйце,
зелена цибуля для прикрашування,
мелений чорний перець,
сіль по смаку.

 

Картоплю відваріть, розтовчіть, додайте вершкове масло та яйце. Фарш перемішайте з нашаткованою цибулею, посоліть та поперчіть. Обсмажте фарш в олії.

У форму для випікання викладіть шарами частину картопляного пюре, фарш, бланшовану цвітну капусту, рештою пюре, посипте тертим сиром і тримайте в духовці при температурі 180 градусів напротязі 40 хвилин.  Готову запіканку посипте пошинкованою зеленою цибулею.

Ваша запіканка з м’ясом та картоплею готова! Смачного Вам!