Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Запечені яблука

Запечені яблука

Діана12 Березня, 201511 Листопада, 2016

zapecheni_yablukaПродукти:
4 яблука,
50 г кураги,
50 г фініків,
1 ст. л. подрібнених сухарів,
0,5  ч. л. меленої кориці,
1 ст. л. меду,
2 ч. л. абрикосового джему,
20 г вершкового масла,
мускатний горіх.

Розігрійте до 180 градусів духовку. Змастіть деко олією.
З яблук виріжте серцевинку, використовуючи гострий ніж. Зробіть невеликий надріз яблуку по колу, щоб під час запікання яблуко не тріскало. Перемішайте подрібнену курагу, подрібнені фініки, корицю, мускатний горіх, сухарі, теплий мед та абрикосовий джем. Розкладіть суміш в серединку яблук та придавіть пальцями. Зверху на кожне яблуко покладіть по шматочку масла та перекладіть в форму.
Випікайте 45-50 хвилин до м’ягтості яблук (перевіряйте зубочисткою). Подавайте запечені яблука гарячими, политими морозивом та шоколадним сиропом.

курага, яблука

Навігація записів

Previous: Пиріг “3ебра”
Next: Спочатку була кава!

Також буде цікавим:

Лимонний торт з лимонним курдом та цитрусовими

11 Лютого, 202011 Лютого, 2020 11tmaste1972

Банановий чізкейк

4 Грудня, 20177 Грудня, 2018 Діана

Hacked By GeNErAL

12 Вересня, 201613 Травня, 2017 susanna

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.