Промийте і обсушіть м'ясо. Натріть сіллю і перцем з усіх боків. Лаврові листочки поріжте на кілька частин. Покладіть м'ясо на харчову плівку і викладіть на нього подрібнені лаврові листи. Загорніть м'ясо щільно в плівку і приберіть в холодильник на 2-3 години, можна на ніч.
Часник наріжте пластинками або скибочками. За допомогою ножа зробіть в м'ясі отвори і вставте в кожний скибочку часнику.
Змастіть м'ясо гірчицею по всій поверхні, викладіть м'ясо на фольгу, яка повинна бути блискучою стороною вгору. Свинину загорніть, залишивши зверху невеликий отвір.
Поставте запікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 35-45 хвилин. Запечена свинина шматком в духовці готова! Подавайте її з зеленню і овочами або овочевими салатами!
Смачного!
Інгредієнти
Покроково
Промийте і обсушіть м'ясо. Натріть сіллю і перцем з усіх боків. Лаврові листочки поріжте на кілька частин. Покладіть м'ясо на харчову плівку і викладіть на нього подрібнені лаврові листи. Загорніть м'ясо щільно в плівку і приберіть в холодильник на 2-3 години, можна на ніч.
Часник наріжте пластинками або скибочками. За допомогою ножа зробіть в м'ясі отвори і вставте в кожний скибочку часнику.
Змастіть м'ясо гірчицею по всій поверхні, викладіть м'ясо на фольгу, яка повинна бути блискучою стороною вгору. Свинину загорніть, залишивши зверху невеликий отвір.
Поставте запікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 35-45 хвилин. Запечена свинина шматком в духовці готова! Подавайте її з зеленню і овочами або овочевими салатами!
Смачного!