Головна > М'ясо рецепти > Запечена свинина

Запечена свинина

zapechena_svununaПродукти:
800 г свинини
2 зубчики часника
гірчиця у зернах
перець чорний мелений
перець червоний мелений
2 шт. лаврового листа
сіль за смаком

Промийте і обсушіть м’ясо. Натріть сіллю і перцем з усіх боків. Лаврові листочки поріжте на кілька частин. Покладіть м’ясо на харчову плівку і викладіть на нього подрібнені лаврові листи. Загорніть м’ясо щільно в плівку і приберіть в холодильник на 2-3 години, можна на ніч. Часник наріжте пластинками або скибочками. За допомогою ножа зробіть в м’ясі отвори і вставте в кожний скибочку часнику. Змастіть м’ясо гірчицею по всій поверхні, викладіть м’ясо на фольгу, яка повинна бути блискучою стороною вгору. Свинину загорніть, залишивши зверху невеликий отвір. Поставте запікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 35-45 хвилин.
Запечена свинина шматком в духовці готове! Подавайте його з зеленню і овочами або овочевими салатами!
Смачного!