Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Запечена курка з яблуками та мандаринами

Запечена курка з яблуками та мандаринами

Діана11 Лютого, 2020

Продукти:
1 курка 2,5 кг,
2 кисло-солодкі яблука
2 крупні мандарини,
1 ст. л. рідкого меду
3 ст. л. соєвого соусу
3 зубки часника,
1 ст. л. спецій до курки,
сіль, перець.

Курку промийте, натріть з середини та зовні сіллю. В окремій мисці змішайте спції до курки, перець, соєвий соус та пропущений через часникодавку часник. Обмажте цими спеціями тушку і залиште маринуватися на 2 години в холодильнику. Яблука промийте та розріжте на кілька частин, видаліть серцевинки. Мандаринки також промийте та розріжте разом з шкіркою на 4 частини. Нафаршируйте курку фруктами та скіпіть отвір зубочистками. Зверху обмажте курку медом та помістіть її в рукав для запікання. Розігрійте духовку до 180 градусів Цельсія та помістіть в неї противен з куркою, запікайте протягом 1 години 20 хвилин.
Запечена курка з яблуками та мандаринами готова! Смачного Вам!

Навігація записів

Previous: Лимонний торт з лимонним курдом та цитрусовими
Next: Тушкована картопля зі свининою

Також буде цікавим:

Фарширована курка з грибами

11 Лютого, 201511 Листопада, 2016 Діана

Курячі пальчики

12 Січня, 201511 Листопада, 2016 admin

Рулетики з курячої грудки

12 Січня, 201511 Листопада, 2016 admin

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.