Головна > Рецепти гарнірів > Запечена картопля з часником

Запечена картопля з часником

kartoplya_z_chasnykomПродукти:
1 кг картоплі,
0,5 перця чілі,
2 головки часнику,
1,5 ст. л. прованських трав,
2 щіпки солі,
4 ст. л. оливкової олії

 

Картоплю очистіть, помийте та проколіть наскрізь. Очистіть часник від верхнього лушпиння та розберіть на зубчики, вкриті шкіркою. Перець очистіть від зернят та подрібніть. Додайте сіль, прованські трави та оливкову олію. Добре перемішайте.
Викладіть картоплю в форму та запікайте в розігрітій до 180-190 градусів духовці протягом 40 хвилин.
Запечена картопля з часником готова! Смачного Вам!