Головна > Рецепти запіканок > Запечена картопля по-французьки

Запечена картопля по-французьки

kartoplia-po-francuskyПродукти:
600 г картоплі,
400 г курячого філе,
350 г твердого сиру,
3 помідори,
1 ст. л. олії,
майонез,
чорний мелений перець,
сіль.

Очистіть картоплю та наріжте її тонкими скибочками-кружальцями, посоліть та поперчіть і викладіть на форму для запікання, попередньо змастивши її поверхню олією. Покрийте скибочками все дно.
Відварене філе курки охолодіть та подрібніть в блендері або мілко наріжте, змішайте з майонезом та рівномірно викладіть на картоплю. Помідори наріжте тонкими кружальцями та розкладіть на куряче м’ясо. Натріть сир на середній терці та покрийте ним помідори.
Форму поставте в розігріту до 200 градусів духовку та запікайте близько 15 хвилин. Після цього зменшіть температуру до 150 градусів та залиште до повної готовності картоплі.
Після приготування ваша запечена картопля по-французьки може бути прикрашена оливками. Дуже смачна та поживна страва готова до подачі на стіл, тому смачного Вам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *