Продукти:
250 г листкового тіста
1 банка консервованого тунця
250 г сиру Рікотта (або вершковий сир)
2-3 ст. л. майонезу
1-2 ч. л. гірчиці
Спочатку розморозьте листкове тісто, потім трохи розкачаєйте качалкою. Розкачане тісто наріжте на однакові квадрати та викладіть їх на застелений пергаментом деко. Ставте випікати в заздалегідь розігрітій до температури 220 градусів духовці до готовності, приблизно 10-15 хвилин. Квадратики повинні піднятися і стати золотистими, це буде основа закуски.
Беремося за начинку, з тунця зілліть масло, якщо риба цілими шматочками то трохи її подрібніть. У миску перекладіть сир, додайте тунця, майонез і гірчицю. Усе ретельно перемішайте до отримання однорідної маси. Потім перекладіть отриману начинку в кондитерський мішок з фігурною насадкою і відповідно витисніть на запечені квадратики невеличкими порціями, як на фото. Приготовану закуску викладіть на блюдо. Закуску з тунцем можна покласти до святкового чи фуршетного столу прикрасити зеленню, оливками, маринованими огірочками.