Головна > М'ясо рецепти > Яловичина з часником та цибулею

Яловичина з часником та цибулею

govyadinaПродукти:
600 г м’якоті яловичини (товстого краю),
1 ріпчаста цибуля,
4 зубчики часника,
4 ст. л. топленого масла,
чорний мелений перець,
сіль.

Часник та цибулю мілко наріжте, посоліть та поперчіть, розітріть до пастоподібної консистенції. М’якоть яловичини розріжте вздовж волокон на 8 тонких скибок, добре відбийте. Скибки яловичини змажте цибулево-часниковою сумішшю та зверніть трубочками. Трубочки злегка приплюсніть та обсмажте на сковороді з розпеченою олією до формування рум’яної кірки. Зменшіть вогонь та доведіть м’ясо до готовності.
Подавайте м’ясні трубочки зі смаженою картоплею, зеленню та салатом зі свіжих овочів.
Смачного Вам!