Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Яблучний пиріг

Яблучний пиріг

Діана1 Лютого, 201511 Листопада, 2016

ygyПродукти:
250 мл кефіру,
1 скл. цукру,
2 курячих яйця,
0,5 ч. л. соди,
3 ст. л. олії,
3 скл. борошна,
3-4 яблука,
10 г ванільного цукру,
1 ч. л. кориці.

На нашому сайті ви знайдете кілька цікавих рецептів пирогів з яблуками.  Цей, як і інші не складний, і дуже смачний, спробуйте приготувати і ви!

Налийте в миску кефір, додайте цукор та ванільний цукор, 1 яйце та жовток другого яйця. Білок з цього яйця відкладіть, він вам ще знадобиться. Збийте це вінчиком. Після цього над кефіром загасіть соду оцтом та додайте до суміші. Влийте олію та знову все добре збийте. Поступово сюди ж додавайте просіяне борошно та одночасно перемішуйте, щоб не утворилося грудок, а тісто стало консистенції густої сметани. Почистіть яблука та поріжте їх на скибочки.

Розігрійте духовку до 200 градусів. Форму для випікання вкрийте папером для випічки, влийте в неї тісто. Скибки яблук щільно встроміть в тісто, укладаючи кладку, як з цеглин. Покладіть форму в духовку на 20 хвилин. Збийте раніш залишений білок з 1 ст. л. цукру та корицею до формування піни. Після цього вийміть з духовки деко і змастіть пиріг білком, знову відправте його в духовку

Коли сплине 20 хвилин, дістаємо пиріг з духовки, вкриваємо білковою піною і знову ставимо в духовку, при цьому зменшіть температуру до 185 градусів та випікайте ще напротязі 20 хвилин. Готовність перевірте дерев’яною зубочисткою, проткнувши та вийнявши її з пирога, при цьому до неї не має приставати тісто.

Яблучний пиріг готовий! Залиште його у формі, щоб охолов. Після цього нарізайте та куштуйте.  Смачного Вам!

пиріг, яблука

Навігація записів

Previous: Міра продуктів
Next: Запіканка з мускатними горіхами

Також буде цікавим:

Різдвяний вінок

11 Серпня, 20215 Листопада, 2024 11tmaste1972

М’ясний кекс з куркою та сухофруктами

30 Липня, 202116 Лютого, 2025 11tmaste1972

Банановий чізкейк

4 Грудня, 20177 Грудня, 2018 Діана

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.