Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Яблучний пиріг

Яблучний пиріг

susanna1 Серпня, 201611 Листопада, 2016

yablychnui_perigПродукти:
3-4 шт. свіжих яблук
масло для змащування форми
160 г пшеничного борошна
210 г цукру
3 яйця


Яблука промийте, видаліть серцевину і наріжте тонкими скибочками. Покладіть в змащену маслом і посипану борошном форму.

Яйця розітріть і поступово додайте цукор, збивайте до тих пір, поки цукор не розчиниться. Всипте муку, швидко перемішайте і вилийте на яблука.

Випікайте при 210 ° С 20 хвилин.

Готовий яблучний пиріг викладете на блюдо і охолодіть.

Приємного апетиту.
пиріг, яблука

Навігація записів

Previous: Морозиво з йогурту
Next: Башта з сандвічів

Також буде цікавим:

Різдвяний вінок

11 Серпня, 20215 Листопада, 2024 11tmaste1972

М’ясний кекс з куркою та сухофруктами

30 Липня, 202116 Лютого, 2025 11tmaste1972

Банановий чізкейк

4 Грудня, 20177 Грудня, 2018 Діана

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.