Продукти:
3 кислих яблука,
3 ст. л. сухої гірчиці,
3 ст. л. білого винного оцту,
2 ст. л. цукру,
3 гвоздики,
3 горошини перцю,
1 ч. л. солі.
Яблука спечіть в духовці до пом’якщення. Очистіть його від шкірки та серцевини, м’якоть протріть через сито. Оцет доведіть до кипіння, додайте цукор, сіль, перемішайте до повного їх розчинення. Додайте гвоздику та перець. Змішайте 4 ст. л. яблучного пюре з сухою гірчицею, ретельно розітріть, щоб не було комочків. Додайте оцет зі спеціями та решту пюре, перемішайте. Перекладіть в баночку та поставте в холодильник. Через 3 дні яблучна гірчиця буде готова. Вона ідеально підходить в якості приправи до м’яса на грилі. Смачного Вам!