Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Яблучна гірчиця

Яблучна гірчиця

admin10 Січня, 201511 Листопада, 2016

yabluchna_girchycyaПродукти:
3 кислих яблука,
3 ст. л. сухої гірчиці,
3 ст. л. білого винного оцту,
2 ст. л. цукру,
3 гвоздики,
3 горошини перцю,
1 ч. л. солі.

Яблука спечіть в духовці до пом’якщення. Очистіть його від шкірки та серцевини, м’якоть протріть через сито. Оцет доведіть до кипіння, додайте цукор, сіль, перемішайте до повного їх розчинення. Додайте гвоздику та перець. Змішайте 4 ст. л. яблучного пюре з сухою гірчицею, ретельно розітріть, щоб не було комочків. Додайте оцет зі спеціями та решту пюре, перемішайте. Перекладіть в баночку та поставте в холодильник. Через 3 дні яблучна гірчиця буде готова. Вона ідеально підходить в якості приправи до м’яса на грилі. Смачного Вам!

яблука

Навігація записів

Previous: Суп з персиків з яблучним соком
Next: Пісочне печиво

Також буде цікавим:

Голландський соус

31 Серпня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Грибний соус до пасти

30 Липня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Заправка оливкова з кунжутом

11 Листопада, 201511 Листопада, 2016 Діана

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.