Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Вишневий соус до м’яса

Вишневий соус до м’яса

admin12 Січня, 201511 Листопада, 2016

vushnevyi_sousПродукти:
30 свіжих вишень (або 300 г заморожених вишень)
2 ст. л. цукру,
2 ст. л. бальзамічного оцту,
мелений чорний перець.

 

 

 

 

Відділіть вишні від кісточок, перемеліть м’якоть ягід в блендері. Перекладіть вишню у маленьку каструлю або в глибоку сковорідку, додайте оцет та цукор і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до найменшого та, постійно помішуючи, доведіть суміш до загустіння. Перед тим, як зняти з вогню, додайте багато свіжозмеленого перцю, залиште, щоб настоялося. Подавайте вишневий соус до м’яса дичини чи інших видів червоного м’яса.

Смак буде досить незвичний, тож якщо Ви готові до експериментів, – спробуйте й цей соус. Проте не спокушайтесь додати солі. Посоліть м’ясо, а соус має бути гостро-солодким! Неперевершених Вам вражень! Ну і само-собою, смачного!

ягоди

Навігація записів

Previous: Бісквіт
Next: Лопатки з грибами

Також буде цікавим:

Голландський соус

31 Серпня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Грибний соус до пасти

30 Липня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Заправка оливкова з кунжутом

11 Листопада, 201511 Листопада, 2016 Діана

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.