Продукти:
30 свіжих вишень (або 300 г заморожених вишень)
2 ст. л. цукру,
2 ст. л. бальзамічного оцту,
мелений чорний перець.
Відділіть вишні від кісточок, перемеліть м’якоть ягід в блендері. Перекладіть вишню у маленьку каструлю або в глибоку сковорідку, додайте оцет та цукор і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до найменшого та, постійно помішуючи, доведіть суміш до загустіння. Перед тим, як зняти з вогню, додайте багато свіжозмеленого перцю, залиште, щоб настоялося. Подавайте вишневий соус до м’яса дичини чи інших видів червоного м’яса.
Смак буде досить незвичний, тож якщо Ви готові до експериментів, – спробуйте й цей соус. Проте не спокушайтесь додати солі. Посоліть м’ясо, а соус має бути гостро-солодким! Неперевершених Вам вражень! Ну і само-собою, смачного!