Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Вишнева наливка

Вишнева наливка

admin12 Січня, 201511 Листопада, 2016

vyshnewa_nalyvkaПродукти:
На 6,5 – 7 кг вишні:
2,5 кг цукру.

 

 

 

 

Промийте ягоди та укладіть їх в пляшку, всипте цукор, обв’яжіть марлею шийку пляшки та поставте її в тепле місце для бродіння на 2-4 дні. Пляшку час від часу струшуйте, щоб сік, який виділяється покривав ягоди.

Як тільки з’являться перші ознаки бродіння, марлю зніміть, встановіть водяний затвор і відержіте сік до повного припинення бродіння. По закінченні бродіння (через 30-35 днів) наливку процідіть, розлийте в чисті сухі пляшки та закрийте пробками. Ваша вишнева наливка готова!

ягоди

Навігація записів

Previous: Царське агрусове варення
Next: Млинці макраме

Також буде цікавим:

Молочний коктейль

31 Серпня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Малинове вино

22 Серпня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Кавуновий коктейль

22 Серпня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.