Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Варення з кабачків

Варення з кабачків

admin12 Січня, 201511 Листопада, 2016

varennya_z_kabachkivПродукти:
2 кг кабачків,
1 кг цукру,
0,5 скл. води,
1 лимон.

 

 

 

 

У мисці для варіння повидла розведіть цукор та воду. Зваріть сироп та додайте в нього кабачки – очищені від шкірки та насіння, порізані на кубики. Після того, як варення закипить, додайте 1 дуже мілко нарізаний лимон зі шкіркою. Варіть 45 хвилин на малому вогні, періодично помішуючи. (Лимон можете додати ближче до кінця варки.)

Готове варення з кабачків розмістіть в стерилізовані банки та закрийте залізними кришками.

Навігація записів

Previous: Лечо з кабачків
Next: Помідори на зиму

Також буде цікавим:

Лечо на зиму

11 Серпня, 202111 Серпня, 2021 11tmaste1972

Мариновані шампіньйони

30 Липня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Борщова заправка

12 Січня, 201511 Листопада, 2016 admin

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.