Головна > Рецепти консервування > Варення з кабачків

Варення з кабачків

varennya_z_kabachkivПродукти:
2 кг кабачків,
1 кг цукру,
0,5 скл. води,
1 лимон.

 

 

 

 

У мисці для варіння повидла розведіть цукор та воду. Зваріть сироп та додайте в нього кабачки – очищені від шкірки та насіння, порізані на кубики. Після того, як варення закипить, додайте 1 дуже мілко нарізаний лимон зі шкіркою. Варіть 45 хвилин на малому вогні, періодично помішуючи. (Лимон можете додати ближче до кінця варки.)

Готове варення з кабачків розмістіть в стерилізовані банки та закрийте залізними кришками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.