Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Варення з груш з маком

Варення з груш з маком

admin10 Січня, 201511 Листопада, 2016

varennua_z_grush_z_makomПродукти:
1 кг груш,
1 скл. цукру,
1 лимон,
1 ст. л. маку.

 

 

 

 

 

Груші очистіть від шкірки та серцевини, наріжте кубиками, полите соком, віджатим з лимону, засипте цукром та залиште на 1-2 години, поки груші не пустять сік. Ємкість з грушами поставте на плиту, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь та варіть 20 хвилин, помішуючи та знімаючи піну. Половину варення подрібніть в пюре з допомогою блендера, змішайте з рештою маси. Мак обсмажте на сухій сковороді 5-6 хвилин, розтовчіть в ступці. Додайте в варення та варіть 10 хвилин, постійно помішуючи.
Варення розкладіть в стерилізовані банки, дайте охолонути та щільно закрийте поліетиленовими кришками. Зберігайте варення з груш з маком в холодильнику.

Навігація записів

Previous: Пончики з ананасами
Next: Пісне дріжджове тісто

Також буде цікавим:

Лечо на зиму

11 Серпня, 202111 Серпня, 2021 11tmaste1972

Лимонний торт з лимонним курдом та цитрусовими

11 Лютого, 202011 Лютого, 2020 11tmaste1972

Банановий чізкейк

4 Грудня, 20177 Грудня, 2018 Діана

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.