Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Варення з чорної смородини

Варення з чорної смородини

admin10 Січня, 201511 Листопада, 2016

varennja-smorodinaПродукти:
На 1 кг смородини:
1,5 кг цукру,
0,5 л води.

 

 

 

Смородину посортуйте, видаліть плодоніжки та промийте. Викладіть її порціями в кип’яток та бланшуйте 5 хвилин, після цього за допомогою шумовки вийміть смородину в таз. Воду не виливайте. Змішайте весь цукор та залишених після бланшування 0,5 л води, варіть густий сироп. Коли він закипіть, процідіть через марлю, в каструлю та доведіть до кипіння . В цей момент додайте ягоди та варіть до готовності.

ягоди

Навігація записів

Previous: Абрикосове варення
Next: Полунично-вишневе варення

Також буде цікавим:

Лечо на зиму

11 Серпня, 202111 Серпня, 2021 11tmaste1972

Мариновані шампіньйони

30 Липня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Борщова заправка

12 Січня, 201511 Листопада, 2016 admin

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.