Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Варені заморожені опеньки

Варені заморожені опеньки

admin10 Січня, 201511 Листопада, 2016

zamorojeni_grybyПродукти:
На 1 кг грибів:
30 г солі,
4-5 горошинки духм’яного перцю,
2-3 бутони гвоздики,
2 лаврових листа,
1 зірочка бад’яну

У підготовлених грибів відділіть ніжки від шляпок.
Залийте окремо шляпки та ножки невеликою кількістю гарячої води, доведіть її до кипіння, додайте сіль, духм’яний перець, гвоздику, лавровий лист та бад’ян.
Як тільки вода закипить, зменшіть нагрів до слабкого, варіть 25-30 хвилин. Готові гриби відкиньте на друшлаг, дайте воді добре стікти. Щільно укладіть охолоджені гриби у форми або пакети та помістіть у морозильну камеру.

Навігація записів

Previous: Маринована брюсельська капуста
Next: М’ятна наливка

Також буде цікавим:

Спагетті з овочами

11 Серпня, 20213 Червня, 2023 admin

Тушкована картопля зі свининою

11 Лютого, 2020 Діана

Лимонний торт з лимонним курдом та цитрусовими

11 Лютого, 202011 Лютого, 2020 11tmaste1972

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.