Продукти:
350 г свинини,
600 г картоплі,
2 л води,
1 цибулина,
1 морквина,
1 ч. л. хмелі-сунелі,
1 ч. л. паприки,
0,5 ч. л. гранульованого часнику,
сіль, чорний мелений перець,
подрібнена зелень.
Свинину промийте, обсушіть, наріжте невеликими шматками. Викладіть в сковорідку та готуйте, помішуючи, до випаровування рідини. Потім улийте рослинну олію, додайте подрібнену цибулю та натерту морквину і смажте до золотистого кольору.
Картоплю очистіть, наріжте на кубики. Покладіть в киплячу воду. Варіть до напівготовності. Посоліть та поперчіть. Викладіть до неї смажене м’ясо із цибулею. Варіть на повільному вогні 10 хвилин. Додайте хмелі-сунелі, гранульований часник, паприку. Варіть ще близько 7 хвилин. Зніміть з плити, залишіть під закритою кришкою хвилин на 20. Перед подачею посипте подрібненою зеленню. Якщо картопля не дуже добре розварюється, то необхідно кілька відварених картоплин розім’яти в пюре виделкою і викласти до каструлі, де готується страва. Смачного Вам!