Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Царське агрусове варення

Царське агрусове варення

admin12 Січня, 201511 Листопада, 2016

agrusowe_varennyaПродукти:
На 1 кг агрусу:
200 г води,
1,5 кг цукру,
листя вишні. 

 

 

 

Для варення виберіть міцні, недозрілі ягоди агрусу, промийте їх, видаліть плодоніжки. Очищені ягоди надріжте та видаліть зерна. Ягоди перекладіть шарами вишневого лист, після цього залийте міцним кип’ятком та витримайте протягом 6 годин.
Воду злийте, вишневі листя виберіть, а ягоди агрусу опустіть в киплячий сироп на 10 хвилин. Варення зніміть вогня та залиште на 7 годин. Знову нагрійте та варіть до готовності. Щоб царське агрусове варення зберегло свій смарагдовий колір, необхідно швидко та сильно його охолодити. Смачного Вам!

Навігація записів

Previous: Солені кабачки з часником
Next: Вишнева наливка

Також буде цікавим:

Лечо на зиму

11 Серпня, 202111 Серпня, 2021 11tmaste1972

Мариновані шампіньйони

30 Липня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Борщова заправка

12 Січня, 201511 Листопада, 2016 admin

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.