Головна > Рецепти тортів > Торт творожно-ягідний без випічки

Торт творожно-ягідний без випічки

vynogradnuy_tortПродукти:
200 г жирного творогу,
500 г сметани 20% жирності,
180 г вершкового масла,
400 г пісочного печева,
30 г желатину,
1 скл. цукру,
500-700 г винограду без кісточок,
для прикраси – грецькі горіхи

 

Розтопіть на водяній бані вершкове масло. Подрібніть печиво в дрібні крихти (за допомогою скалки або блендера) та перемішайте з розтопленим маслом. Дайте суміші трохи охолонути. Тим часом візьміть форму для торта та застеліть її харчовою плівкою (щоб легше виймати торт). На дно форми рівномірним шаром викладіть суміш з масла та печива, утромбуйте та поставте в холодильник на 1-2 години.

Візьміть желатин та залийте його склянкою теплої води. Залиште на 40-60 хвилин, щоб він набух. Творог високої жирності перетріть через сито. Додайте до нього цукор та сметану, добре збийте за допомогою блендера.

Доведіть желатин до повного розчинення, поставивши на невеликий вогонь та постійно помішуючи. Дайте йому трохи охолонути, тоді влийте в творожну масу та добре перемішайте.

На настиглий холодний корж викладіть шаром виноград та зверху залийте творожним кремом, після цього поставте в холодильник до повного замороження, приблизно на 40 хвилин. Коли торт остине, акуратно вийміть торт з форми (або зніміть бортик форми), обережно відділіть від торта харчову плівку та прикрасьте торт подрібненими горіхами і виноградом.

Ваш неперевершений торт творожно-ягідний без випічки готовий! Скуштуйте його та пригостіть своїх друзів та близьких! Смачного Вам!