
4-5 картоплин,
2 цибулини,
1 стегенце,
2 яйця,
1 скл. борошна,
0,5 ч. л. соди,
100 г сметани (кефіру),
100 г майонезу.
На змащені олією та присипані борошном (панірувальними сухарями, манкою) дно та бокові стінки форми для випікання викладіть картоплю нарізану кружальцями, посоліть. Після цього викладіть шар подрібненого курячого стегенця, посоліть та поперчіть. А тепер викладіть шар цибулі, посоліть та поперчіть.
Все це заливаємо тістом: додайте до яєць сіль, сметану, майонез, борошно та соду. Випікайте в нагрітій до 180-190 градусів духовці 45-50 хвилин. Переверніть ситний пиріг на плоске блюдо. Смачного Вам!