Сирники

sirnikiПродукти:
500 г сиру,
3 ст. л. борошна,
1 яйце,
50 г родзинок або кураги
4 ст. л. цукру
5 г ванільного цукру,
щіпка солі,
олія для смаження

Для сирників краще візьміть м’який сир. Викладіть його в невелику тарілку та розімніть виделкою. Додайте до сиру яйце, цукор та ванільний цукор, сіль та перемішайте до однорідної суміші.
Додайте борошно та перемішайте.
Перед додаванням родзинок – залийте їх на 5 хвилин окропом, а перед додаванням кураги – подрібніть її. Додайте інгрідієнт на Ваш вибір та перемішайте.
На дощечку або стіл просійте трохи борошна. Візьміть 1 столову ложку (з великою гіркою) сирної маси та сформуйте кульку, присипте її борошном. Приплюсніть її трохи (на сковороді він стане ще тоншим).
Розігрійте на сковороді олію, додайте трохи вершкового масла.
Викладіть сирники та смажте їх на середньому вогні до золотавого кольору.
Готові сирники подавайте зі сметаною.
Смачного Вам!