Головна > Рецепти закусок > Сирний рулет з шинкою

Сирний рулет з шинкою

syrnyj-rulet-z-shynkoyuПродукти:
500 г твердого сиру,
300 г плавленого сиру,
150-200 г шинки,
100 г вершкового масла,
зелень петрушки.

 

 

Плавлений сир, розм’ягчене вершкове масло та зелень подрібніть в блендері до однорідності. Твердий сир натріть на великій терці. На деко постеліть лист пергаменту, обробленого олією, рівномірно розкладіть рвіним шаром твердий сир, зверху накрийте ще одним листом пергаменту, також обробленим олією. Помістіть в духовку, розігріту до 200 градусів на 1,5-2 хвилини. Після цього зніміть листи з деко, покладіть на стіл, швидко прокатайте п о ньому скалкою та зніміть верхній лист пергаменту. На слой розплавленого сиру рівномірно укладіть тонко нарізану шинку, верху розподіліть збиту суміш з плавленого сиру та масла. Зверніть рулетом, обережно відділяючи розплавлений сир від нижнього пергаменту. Рулет оберніть харчовою плівкою та помістіть в холодильник на 2 години. Перед подачею наріжте скибками товщиною 5 мм. Для приготовлення рулету замість шинки можете використати філе соленої або копченої риби. Сирний рулет з шинкою готовий. Смачного Вам!