Продукти:
600 г сиру
4 шт. яйця
100 г цукру
2 ст. л. манної крупи
4-5 ягід полуниці
10 г ванільного цукру
Збийте яйця з цукром і ванільним цукром за допомогою міксера, збивайте кілька хвилин. Сир висипте в глибоку миску, вилийте збиті з цукром яйця до сиру і перемішайте. Додайте пару ложок манної крупи. Полуницю наріжте скибочками. У змащену вершковим маслом форму для запікання вилийте половину сирної маси. На цю масу викладіть нарізані ягідки суниці і зверху вилийте другу половину сирної маси. Поставте в розігріту до 180-200 градусів духовку і запікайте 40-50 хвилин.
Дайте охолонути і насолоджуйтесь сирною запіканкою з полуницями! Смачного!