Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Суші “Сякі”

Суші “Сякі”

susanna30 Липня, 201611 Листопада, 2016

syshi_syakiПродукти:
200 г рису
100 г сьомги
500 мл рисового оцту
40 мл соусу Мірін
10 г водоростей Комбу
2 ст. ложки цукру
1/4 лимона

Для приготування суші “Сякі”, вам потрібно промити рис доти, поки вода не стане прозорою. Висипте в каструлю, залийте холодною водою, доведіть до кипіння, 5 хвилин варіть на середньому вогні, накрийте кришкою і доведіть 10 хвилин на маленькому вогні. Вимкніть, вкутайте каструлю рушником ще на 10-12 хвилин. Рисовий оцет, соус Марін, цукор, сік лимона, і водорості Комбу змішайте і поставте на слабкий вогонь, на якому потрібно варити 10-20 хвилин, не доводячи до кипіння. Гарячий рис заправте отриманим соусом, дайте охолонути. З охолоджного рису формуйте невеликі брусочки. Сьомгу наріжте тоненькими скибочками. Шматочок сьомги акуратно вкладіть на рис (майже обгорніть), злегка притисніть до нього з боків.

При правильному приготуванні непривабливі зовні Комбу набувають ніжний смак і допомагають виділити смак інших компонентів страви.
Смачного!

 

риба, суші

Навігація записів

Previous: Шоколадні маффіни
Next: Мариновані шампіньйони

Також буде цікавим:

Риба по-грецьки

11 Серпня, 202111 Серпня, 2021 11tmaste1972

Рисова локшина з креветками

31 Серпня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Форшмак

22 Серпня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.