Продукти:
3 л. м’ясного бульйону,
400 г щавлю,
400 г картоплі,
200 г цибулі,
200 г моркви,
2 ст. л. масла,
2 ст. л. борошна,
1 яйце,
сметана,
зелень петрушки, кропу.
Зваріть м’ясний бульйон. Очистіть цибулю, моркву та картоплю. Подрібніть цибулю, натріть на терці моркву та обсмажте їх на маслі, олії або на жирі, знятому з бульйону. Додайте борошно та ще злегка підсмажте. Картоплю вкиньте в бульйон та варіть на середньому вогні. Зваріть яйце вкруту, подрібніть. Посоліть бульйон та додайте в нього яйце. Переберіть щавель, промийте його та зелень петрушки і кропу, подрібніть та додайте в каструлю до Вашого супу, накрийте кришкою та ще 10 хвилин залиште на вогні.
Подавайте суп з щавелем разом зі сметаною.