Продукти:
спіралки- 500г
грудки курчати – 500г
горох (свіжий, відварений) – 450г
фенхель (стебло) – 1 шт.
часнику (подрібнений) – 2 зубчики
біле вино – 1 чашка
курячий бульйон – 1 і 3 / 4 склянки
вершки (жирні) – 1 / 2 склянки
петрушка, базилік – за смаком
оливкова олія – 1 / 3 склянки
вершкове масло – 1 / 4 склянки
цибуля ріпчаста (тонко нарізана) – 2 шт.
Розтопіть 2 столові ложки вершкового масла в маленькому сотейнику і підсмажте цибулю до золотистого кольору, відкладіть. Розігрійте оливкову олію у великій сковорідці, обваляйте шматки курчати в суміші борошна, солі і перцю і обсмажте до готовності.
Потім додайте часник, обсмажену цибулю і перемішайте, влийте вино і готуйте близько 1 хвилини, додайте бульйон, доведіть до кипіння, накрийте кришкою і готуйте на середньому вогні 15 хвилин. Наприкінці варіння додайте горох і вершки.
Полийте соусом відварені макарони-спіральки, посипте червоним перцем і подрібненою петрушкою з базиліком і негайно подавайте адже спіральки з куркою та горохом готові.
Смачного Вам!