Продукти:
300 г фаршу,
100 г кетчупу або 100 г сметани,
3 ст. л. олії,
3 зубчики часника,
2 цибулини,
спеції.
Очистіть цибулину та наріжте її кубиками. Тепер на олії обсмажте цибулю до золотистого кольору. Подрібнюємо часник та додаємо в сковородку та ще кілька хвилин смажте. Тепер додайте фарш, добре його просмажте напротязі 15 хвилин. Тепер за Вашим бажанням додайте або кетчуп або сметану. Тушкуйте соус з фаршем для спагетті ще напротязі 5 хвилин. Тим часом приготуйте спагетті.
За вашим бажанням, сметанний соус можна урізноманітнити за допомогою сиру, а томатний соус – болгарським перцем чи зеленню.