Соняшник

sonjachnykПродукти:
200-300 г вареного курячого філе,
200 г маринованих шампіньйонів,
3 варених яйця,
2 середні варені моркви,
1 цибулина,
1 банка консервованої кукурудзи,
1 банка маслин без кісточок,
чіпси овальної форми,
майонез,
сіль

Подрібніть цибулю та обсмажте її, додавши консервовані шампіньйони. Відкладіть гриби з цибулею охолоджуватись. Мілко подрібніть куряче філе. Моркву та яйця очистіть та натріть на крупній терці. Продукти накладайте шарами змащеними майонезом:
1-й шар курка,
2-й шар гриби,
3-й шар морква,
4-й шар яйця,
5-й шар кукурудза,
Прикрасьте салат розрізаними навпіл маслинами, повторяючи насіння на голівці соняшника. Залиште салат соняшник на кілька годин в холодильнику, це надасть йому ніжного смаку. Перед подачею на святковий стіл прикрасьте його чіпсами поколу, утворюючи пелюстки соняшника. Смачного Вам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.