Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Соняшник

Соняшник

Діана22 Січня, 201511 Листопада, 2016

sonjachnykПродукти:
200-300 г вареного курячого філе,
200 г маринованих шампіньйонів,
3 варених яйця,
2 середні варені моркви,
1 цибулина,
1 банка консервованої кукурудзи,
1 банка маслин без кісточок,
чіпси овальної форми,
майонез,
сіль

Подрібніть цибулю та обсмажте її, додавши консервовані шампіньйони. Відкладіть гриби з цибулею охолоджуватись. Мілко подрібніть куряче філе. Моркву та яйця очистіть та натріть на крупній терці. Продукти накладайте шарами змащеними майонезом:
1-й шар курка,
2-й шар гриби,
3-й шар морква,
4-й шар яйця,
5-й шар кукурудза,
Прикрасьте салат розрізаними навпіл маслинами, повторяючи насіння на голівці соняшника. Залиште салат соняшник на кілька годин в холодильнику, це надасть йому ніжного смаку. Перед подачею на святковий стіл прикрасьте його чіпсами поколу, утворюючи пелюстки соняшника. Смачного Вам!

гриби, курка

Навігація записів

Previous: Піца нашвидкоруч
Next: М’ясна книжка

Також буде цікавим:

Салат з молодого часнику

30 Липня, 202130 Липня, 2021 11tmaste1972

Крабики

29 Березня, 201929 Березня, 2019 11tmaste1972

Салат з копченої курятини

4 Грудня, 20171 Березня, 2018 Діана

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.