Продукти:
600 г філе сьомги,
200 г цвітної капусти,
2 морквини,
100 г квасолі стручкової,
200 г консервованих помідорів,
1 скл. білого сухого вина,
2 ст. л. соку лимонного,
6 ст. л. олії,
мелений чорний перець,
сіль.
Посоліть почищену рибу, поперчіть, полийте лимонним соком та залиште на 15 хвилин. Тим часом наріжте моркву кубиками, а капусту розберіть на суцвіття. Квасолю відчистіть від грубих кінчиків та жилок, наріжте шматочками. Свіжі овочі обсмажте 5 хвилин на 4 столових ложках олії. Додайте помідори, влийте вино та тушіть 5 хвилин.
Рибу викладіть в змазане олією деко та запікайте напротязі 10 хвилин. Подавайте рибу разом з овочами.