Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Сьомга з овочевим асорті

Сьомга з овочевим асорті

admin10 Січня, 201511 Листопада, 2016

s-omga_z_ovochevym_asortiПродукти:
600 г філе сьомги,
200 г цвітної капусти,
2 морквини,
100 г квасолі стручкової,
200 г консервованих помідорів,
1 скл. білого сухого вина,
2 ст. л. соку лимонного,
6 ст. л. олії,
мелений чорний перець,
сіль.

Посоліть почищену рибу, поперчіть, полийте лимонним соком та залиште на 15 хвилин. Тим часом наріжте моркву кубиками, а капусту розберіть на суцвіття. Квасолю відчистіть від грубих кінчиків та жилок, наріжте шматочками. Свіжі овочі обсмажте 5 хвилин на 4 столових ложках олії. Додайте помідори, влийте вино та тушіть 5 хвилин.
Рибу викладіть в змазане олією деко та запікайте напротязі 10 хвилин. Подавайте рибу разом з овочами.

риба

Навігація записів

Previous: Пісне вівсяне печиво
Next: Курячий суп з овочами

Також буде цікавим:

Риба по-грецьки

11 Серпня, 202111 Серпня, 2021 11tmaste1972

Рисова локшина з креветками

31 Серпня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Форшмак

22 Серпня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.