Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Солені кабачки з часником

Солені кабачки з часником

admin12 Січня, 201511 Листопада, 2016

kabacky_soleni_z_chasnykomПродукти:
на 1,3 кг кабачків:
50-60 г солі,
1 л води,
90 зелені укропу,
30 г зелені селери,
15 г кореня хріну,
1 червоний пекучий перець,
3-5 зубчиків часнику.

 

Для приготування страви оберіть кабачки, довжиною не більше 15 см та діаметром 4-5 см. У кабачків зріжте плодоніжки. Для розсолу в кип’яченій воді розчиніть сіль та варіть 1-2 хвилини, процідіть. Розсіл охолодіть.

В трилітрову банку накладіть третину прянощів, кабачки, знову третину прянощів і знову – кабачки. Зверху викладіть решту прянощів. Банки з кабачками залийте розсолом та залиште на 8-10 діб. Після цього долийте розсіл до верху шийки. Закрийте банки поліетиленовими кришками. Зберігайте солені кабачки з часником у прохолодному місці.

Навігація записів

Previous: Домашній квас
Next: Царське агрусове варення

Також буде цікавим:

Лечо на зиму

11 Серпня, 202111 Серпня, 2021 11tmaste1972

Мариновані шампіньйони

30 Липня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Борщова заправка

12 Січня, 201511 Листопада, 2016 admin

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.