Продукти:
5-6 картоплин,
3 ст. л. рису,
2 помідори,
1 морквина,
1 цибулина,
1 яйце,
1 пучок щавелю,
зелень петрушки,
лавровий лист,
зелень,
приправи.
В підсоленій киплячій воді протягом 10 хвилин зваріть вкруту яйце та залиште вистигати, його потім додасте в готовий щавлевий суп.
Накрішіть цибулю та натріть моркву для зажарки. Обсмажте їх в олії на програмі “Тушкування” або підсмажте на сковорідці. Наріжте помідори та додайте до овочів. Процес обсмажування має продовжуватись десь 5 хвилин, після чого можете змінити програму “Тушкування” на “Суп”.
Промийте, почистіть та подрібніть картоплю (молоду картоплю можете і не чистити від лушпини). Додайте в чашу мультиварки до зажарки картоплю та лавровий лист. Залийте їх гарячою водою, щоб покрити овочі на 2-3 пальці.
Поки суп готується, промийте рис та додайте його до чаші мультиварки через 15 хвилин після картоплі.
Коли суп доварився (процес займає близько півгодини), промийте зелень шавелю та петрушки та мілко подрібніть.
Засипте зелень в мультиварку, перемішайте та закрийте кришку ще на хвилину.
Щавлевий суп майже готовий – залишились останні штрихи. Полупіть зварені яйця та накрішіть їх в тарілку з супом. І за бажанням, додайте в суп ложку сметани. Ось тепер все готово! Смачного Вам!