Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Шарлотка

Шарлотка

admin10 Січня, 201511 Листопада, 2016

sharlotka-yablochnaya-receptПродукти:
яблука – 8 шт. (1 кг)
яйця – 8 шт.
цукор – 2 скл.
ванільний цукор – пакетик
борошно – 2 скл.
олія – 1 ч.л.
борошно для форми 1-2 ст. л.

 

Збийте яйця з цукром та ванільним цукром за допомогою міксера до утворення піни білого кольору. Додайте просіяне борошно та знову збийте міксером.
Почистіть яблука та поділіть на скибочки.
Змастіть противен олією та всипте борошно. Повертаючи форму, рівномірно покрийте її поверхню.
Півяблук розкладіть на дно. Влийте в форму рідке тісто та прикрасьте верх другою частиною яблук.
У попередньо розігріту до 180-190 градусів духову пічку помістіть деко та вийміть пиріг десь через 45 хвилин (коли верх буде золотистого кольору).
Вийміть пиріг з духовки та дайте йому охолонути. Подавайте з чаєм. Смачного Вам!

пиріг, яблука

Навігація записів

Previous: Оладки
Next: Курячі ніжки з овочами

Також буде цікавим:

Різдвяний вінок

11 Серпня, 20215 Листопада, 2024 11tmaste1972

М’ясний кекс з куркою та сухофруктами

30 Липня, 202116 Лютого, 2025 11tmaste1972

Банановий чізкейк

4 Грудня, 20177 Грудня, 2018 Діана

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.