Продукти:
яблука – 8 шт. (1 кг)
яйця – 8 шт.
цукор – 2 скл.
ванільний цукор – пакетик
борошно – 2 скл.
олія – 1 ч.л.
борошно для форми 1-2 ст. л.
Збийте яйця з цукром та ванільним цукром за допомогою міксера до утворення піни білого кольору. Додайте просіяне борошно та знову збийте міксером.
Почистіть яблука та поділіть на скибочки.
Змастіть противен олією та всипте борошно. Повертаючи форму, рівномірно покрийте її поверхню.
Півяблук розкладіть на дно. Влийте в форму рідке тісто та прикрасьте верх другою частиною яблук.
У попередньо розігріту до 180-190 градусів духову пічку помістіть деко та вийміть пиріг десь через 45 хвилин (коли верх буде золотистого кольору).
Вийміть пиріг з духовки та дайте йому охолонути. Подавайте з чаєм. Смачного Вам!