Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Шампіньйони консервовані

Шампіньйони консервовані

admin10 Січня, 201511 Листопада, 2016

marinovannye-shampinoynyПродукти:
На 1 кг шампіньйонів:
30 г солі,
1 ч. л. оцтової есенції,
4-5 гороши духм’яного перцю,
2-3 бутони гвоздики,
2 лаврових листа,
2 зірочки бад’яну.

У шампіньйонів відіжте ніжки. Крупні шляпки розріжте на декілька частин, мілкі гриби консервуйте цілими. В киплячу воду покладіть прянощі, всипте сіль та доведіть розсіл до кипіння. Додайте підготовлені гриби, варіть їх 8-10 хвилин при слабкому кипінні. Гриби відкиньте на друшлаг, після цього перекладіть в посудину. Оцтову есенцію розведіть невеликою кількістю грибного відвару, рівномірно полийте сумішшю гриби, перемішайте. Гарячі шампіньйони разом з рідиною розкладіть в банки, закрийте їх поліетиленовими кришками. Зберігайте консервовані шампіньйони в холоді.

гриби

Навігація записів

Previous: Полуничний лікер
Next: Котлети з хека

Також буде цікавим:

Лечо на зиму

11 Серпня, 202111 Серпня, 2021 11tmaste1972

Мариновані шампіньйони

30 Липня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Борщова заправка

12 Січня, 201511 Листопада, 2016 admin

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.