Продукти:
650 г молодого часнику,
10 горошинок чорного перцю,
2 лаврового листа,
5 ст. л. оцту,
5 ст. л. олії,
сіль по смаку.
Молодий часник обчистіть та залийте на 2-3 хвилини 2 склянками підсоленого окропу. Злийте воду та укладіть часник в банку, скрутивши кожну стеблинку кільцем, або наріжте 5-6 сантиметровими шматочками. Додайте перець та лавровий лист, залийте розсолом (можна використати злитий з часника підсолений окроп), олією та оцтом. Банку закрийте щільно кришкою. Приготовлений в такий спосіб салат з молодого часнику можна зберігати протягом кількох днів.
Усім міцного здоров’я та смачного й корисного літа! 🙂
З повагою, Елена Ранілук, м. Чернівці.