Головна > Рецепти салатів > Салат “Цезар”

Салат “Цезар”

salat_cezarПродукти:
1 качан пекінської капусти
300 г копченого бекону (з салом)
300 г сиру
чверть українського (житнього) хліба
4 столові ложки майонезу
півлимона
сіль за смаком

Капусту поріжте крупними шматками і киньте у велику миску. Копчений бекон наріжте “соломкою” і підсмажте (злегка) на сковорідці. Підсмажений бекон висипте у велику миску. Наріжте хліб кубиками 1х1х1 см і підсмажте в жирі, який лишився від бекону. Підсмажений хліб висипте у велику миску. Перемішайте весь вміст миски. Змішатийте олію, майонез та сік лимона (до однорідної консистенції) і полийте цим соусом салат. Натріть сир і посипте ним салат. Подавайте на стіл.

Поживний салат “Цезар” готовий! Смачного!