Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Салат “Цезар”

Салат “Цезар”

susanna9 Серпня, 201611 Листопада, 2016

salat_cezarПродукти:
1 качан пекінської капусти
300 г копченого бекону (з салом)
300 г сиру
чверть українського (житнього) хліба
4 столові ложки майонезу
півлимона
сіль за смаком

Капусту поріжте крупними шматками і киньте у велику миску. Копчений бекон наріжте “соломкою” і підсмажте (злегка) на сковорідці. Підсмажений бекон висипте у велику миску. Наріжте хліб кубиками 1х1х1 см і підсмажте в жирі, який лишився від бекону. Підсмажений хліб висипте у велику миску. Перемішайте весь вміст миски. Змішатийте олію, майонез та сік лимона (до однорідної консистенції) і полийте цим соусом салат. Натріть сир і посипте ним салат. Подавайте на стіл.

Поживний салат “Цезар” готовий! Смачного!

 

 

Навігація записів

Previous: Чорнична вівсяна каша
Next: Млинці з яблуками

Також буде цікавим:

Салат з молодого часнику

30 Липня, 202130 Липня, 2021 11tmaste1972

Крабики

29 Березня, 201929 Березня, 2019 11tmaste1972

Салат з копченої курятини

4 Грудня, 20171 Березня, 2018 Діана

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.