Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Салат “Німецький”

Салат “Німецький”

admin28 Листопада, 2016

На 4 порції:
160 г яблук;
160 г буряка;
320 г картоплі;
160 г солоних огірків;
1/2 головки ріпчастої цибулі;
20 г зелені петрушки;
сіль – за смаком.
Для заправки: 20 г оцту; 40 г рослинної олії.

Буряк та картоплю використовувати після охолодження. Яблука й варений буряк нарізати тонкими, рівними скибочками. Печену картоплю перемішати із дрібно посіченими солоними огірками, цибулею, петрушкою, яблуками й буряком, посолити й полити страву перед подачою на ваш стіл.
За бажанням прикрасити страву свіжою зеленю.

Навігація записів

Previous: Редизайн сайту кулінарних рецептів
Next: Пісна грибна юшка

Також буде цікавим:

Салат з молодого часнику

30 Липня, 202130 Липня, 2021 11tmaste1972

Крабики

29 Березня, 201929 Березня, 2019 11tmaste1972

Салат з копченої курятини

4 Грудня, 20171 Березня, 2018 Діана

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.