Продукти:
400 г курячого філе,
2 середні помідори,
150-200 г твердого сиру,
250 г консервованих шампіньйонів,
1 цибулина,
2-3 зубчики часника,
майонез,
сіль по смаку.
Відваріть куряче філе та охолодіть, вийнявши з бульйону. Наріжте філе невеликими кубиками. Мариновані шампіньйони поріжте на половинки або четвертинки, в залежності від розміру. Помідори наріжте кубиками. Цибулю мілко нашинкуйте, залийте кип’ятком та промийте проточною водою для того, щоб вийшла зайва гіркота. Натріть сир на терці.
Всі продукти салату перемішайте, додайте пропущений через часникодавку часник. Заправте майонезом, посоліть та викладіть в салатницю. Прикрасьте шампіньйонами, зеленню. Перед подачею салат “Алекс” охолодіть. Смачного Вам!