Продукти:
500 г неочищених креветок
200-250 г рисової локшини
300 г помідор у власному соці
2 зубчики часника
1 пучок петрушки
100 г білого сухого вина
2 ст. л. оливкової олії
1/2 ч. л. червоного меленого перцю
сіль за смаком
Креветки очистіть і просушіть серветкою. Зубчики часника розчавіть ножем. Помідори наріжте невеликими шматками і долийте соку (з помідорів). Зелень петрушки посічіть ножем. На розігріту сковорідку вилийте олію і викладіть часник з креветками. На середньому вогні смажте 2 хв., періодично помішуючи. Потім додайте зелень петрушки, перемішайте. Вилийте вино і трошки потушкуйте (щоб вино трошки випарувалося). Далі додайте помідори з соком, сіль і гострий перець. Все перемішайте, накрийте кришкою, тушкуйте 4-5 хв. Вміст сковорідки викладіть до злегка підсоленої рисової локшини (яку приготуйте завчасно за інструкцією, що вказана на упаковці) і акуратно перемішайте. Рисова локшина з креветками готова.