Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Риба по-грецьки

Риба по-грецьки

11tmaste197211 Серпня, 202111 Серпня, 2021

Продукти:
700 г філе білої риби,
2 помідори,
150 г твердого сиру,
200 г сметани,
часник,
зелень,
сіль,
перець за смаком.

Наріжте помідори невеликими кубиками. Дрібно порубайте зелень. Видавіть часник в отриману масу, посоліть та додайте сметану. Натріть сир на терці та додайте до решти породуктів. Все перемішайте. Наріжте рибне філе на порції та викладіть на деко. Кожен шматочок посоліть та поперчіть за смаком. Викладіть зверху на рибу заправку.
Розігрійте до 180-200 градусів духовку, вкладіть деко в неї та готуйте рибу до готовності 30-40 хвилин. Неймовірно смаковита та ароматна риба по-грецьки готова, смачного Вам!

Навігація записів

Previous: Салат з молодого часнику
Next: Лечо на зиму

Також буде цікавим:

Рисова локшина з креветками

31 Серпня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Форшмак

22 Серпня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Суші “Сякі”

30 Липня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.