Продукти:
2 філе горбуші,
півлимона,
вода,
сіль,
перець,
приправи.
Розморозьте філе риби, збризніть лимонним соком, вичавленим з лимона. Рибу можете попередньо замаринувати в сметані або рибному соусі, обробити спеціями для рибних страв. Або просто посоліть та поперчіть. Підготовлене філе помістіть на шматочок фольги. Щоб сік, який виділиться з риби під час готування, не стік в чашу мультиварки і риба готувалась в ньому. Краї фольги загніть до верху, щоб получилась тарілочка. В неї ви можете додати шматочки цибулі та моркви. Помістіть цю тарілочку в корзинку для готування на пару. Залийте в чашу мультиварки звичайної води до першої позначки на мірній шкалі та помістіть корзинку.
Риба на пару в мультиварці готується за 20 хвилин. Оберіть програму приготування на пару. Подавайте рибу, приготовлену по цьому нескладному рецепту з будь-яким гарніром, та пізнайте нові смакові якості знайомої з дитинства страви.
Смачного Вам!