Головна > Рецепти з птиці > Рулетики з курячої грудки

Рулетики з курячої грудки

ruletykyПродукти:
4 курячих грудок,
4 скибочки сиру Моцарела,
4 скибочки шинки,
180 г броколі,
1 яйце,
0,5 ст. л. води,
0,25 скл. панірувальних сухарів,
сіль,
перець,
суха петрушка,
часничний порошок.

Нагрійте духовку до 175 градусів. Розділіть броколі на суцвіття та відваріть їх кілька хвилин в киплячій воді. Після цього одразу ж помістіть їх в льодяну воду, щоб вони не поміняли колір. Курячі грудки посоліть, поперчіть, присипте часниковим порошком. Викладіть на грудку по 1 скибці сиру, шинки та трохи броколі, скрутіть грудку та закріпіть зубочистками. В різні тарілки помістіть збите яйце з водою і панірувальні сухарі. Обмокніть кожний рулетик у яйце, а тоді в сухарі. Викладіть рулетики в блюдо для запікання та поставте в духовку на 25-30 хвилин.

Ваші рулетики з курячої грудки готові! Смачного Вам!