Головна > Рецепти запіканок

Фріттата з беконом

Продукти: 6 яєць 80 г бекону 80 г консервованої кукурудзи 150 г болгарського перцю 100 г цибулі порей (біла частина) або ріпчаста цибуля 50 г сиру Пармезан 2 ст. л. оливкової олії маленький пучок петрушки сіль і чорний мелений перець за смаком (більше…)

Read More

Запіканка з м’ясом та картоплею

Продукти: 500 г картоплі, 400 г яловичого фаршу, 100 г цибулі, 200 г цвітної капусти, 100 г сиру твердих, 20 г вершкового масла, 30 г олії, 1 яйце, зелена цибуля для прикрашування, мелений чорний перець, сіль по смаку. (більше…)

Read More

Картопляна піца з грибами

Продукти: 400-500 г картоплі, 100-150 г борошна, 150 г моцарели або іншого м'ягкого сиру, 100 г помідорів (свіжих або консервованих), 100 г консервованих білих грибів (або шампіньйонів), 1 яйце, зелень петрушки, сіль, перець. (більше…)

Read More