Головна > Рецепти запіканок

Пісна запечена картопля з часником

Продукти: 1 кг картоплі, половинка перця чилі, 2 головки часнику, 1,5 ст.л. прованських трав, сіль, соняшникова олія. Очистіть картоплю, помийте та розріжте навпіл. Часник очистіть та розберіть на зубчики. Почистіть перець чилі від насіння та дрібно поріжте. Додайте прованські трави, сіль та олію. Все змішайте. Викладіть картоплю у форму та запікайте в розігрітій до 180-190 °С

Read More

Картопляна запіканка з печерицями

Продукти: 700 г картоплі, 300 г печериць, 1 цибулина, 1 помідор, 2 ст. ложки олії, 2 ст. ложки пісного майонезу, чорний мелений перець за смаком, сіль за смаком Покрішіть цибулю дрібними кубиками. Гриби поріжте тонкими пластинками. Обсмажте цибулю в олії, додайте до неї гриби та смажте до випаровування рідини. В окремі посудини поріжте картоплю та помідори тонкими кружечками. Деко для

Read More

Фріттата з беконом

Продукти: 6 яєць 80 г бекону 80 г консервованої кукурудзи 150 г болгарського перцю 100 г цибулі порей (біла частина) або ріпчаста цибуля 50 г сиру Пармезан 2 ст. л. оливкової олії маленький пучок петрушки сіль і чорний мелений перець за смаком (більше…)

Read More

Запіканка з м’ясом та картоплею

Продукти: 500 г картоплі, 400 г яловичого фаршу, 100 г цибулі, 200 г цвітної капусти, 100 г сиру твердих, 20 г вершкового масла, 30 г олії, 1 яйце, зелена цибуля для прикрашування, мелений чорний перець, сіль по смаку. (більше…)

Read More

Картопляна піца з грибами

Продукти: 400-500 г картоплі, 100-150 г борошна, 150 г моцарели або іншого м'ягкого сиру, 100 г помідорів (свіжих або консервованих), 100 г консервованих білих грибів (або шампіньйонів), 1 яйце, зелень петрушки, сіль, перець. (більше…)

Read More