Продукти: 1 кг картоплі, половинка перця чилі, 2 головки часнику, 1,5 ст.л. прованських трав, сіль, соняшникова олія. Очистіть картоплю, помийте та розріжте навпіл. Часник очистіть та
ДетальнішеРецепти запіканок
Картопляна запіканка з печерицями
Продукти: 700 г картоплі, 300 г печериць, 1 цибулина, 1 помідор, 2 ст. ложки олії, 2 ст. ложки пісного майонезу, чорний мелений перець за смаком, сіль
ДетальнішеФріттата з беконом
Продукти: 6 яєць 80 г бекону 80 г консервованої кукурудзи 150 г болгарського перцю 100 г цибулі порей (біла частина) або ріпчаста цибуля 50 г сиру
ДетальнішеПіца з салямі і помідорами
Продукти: 450 г тіста для піци 50 г овочевого соусу сальса (кетчуп) 150 г сиру 100 г ковбасок салямі 1/2 цибулини 1 помідор сіль та перець
ДетальнішеЗапіканка з м’ясом та картоплею
Продукти: 500 г картоплі, 400 г яловичого фаршу, 100 г цибулі, 200 г цвітної капусти, 100 г сиру твердих, 20 г вершкового масла, 30 г олії,
ДетальнішеЗапечена картопля по-французьки
Продукти: 600 г картоплі, 400 г курячого філе, 350 г твердого сиру, 3 помідори, 1 ст. л. олії, майонез, чорний мелений перець, сіль.
ДетальнішеЗапіканка з мускатними горіхами
Продукти: 1,5 кг картоплі, 750 мл молока, 4 яйця, вершкове масло, мускатний горіх чорний мелений перець, сіль.
ДетальнішеКартопляна запіканка з грибами та фаршем
Продукти: 800 г картоплі, 300-400 г шампіньонів, 2 цибулини, 500 г фаршу, 1-2 ст. л. томатної пасти, 200-250 мл вершків, 100 г сиру, кмин, червона мелена
ДетальнішеТворожна запіканка з родзинками
Продукти: 600-700 г творогу, 3 яйця, 3 ст. л. манки, 50 г родзинок, 30 г вершкового масла, 1/2 ч. л. солі, 3-4 ст. л. цукру ,
ДетальнішеКартопляна піца з грибами
Продукти: 400-500 г картоплі, 100-150 г борошна, 150 г моцарели або іншого м’ягкого сиру, 100 г помідорів (свіжих або консервованих), 100 г консервованих білих грибів (або
Детальніше