Головна > Рецепти з риби та морепродуктів

Риба по-грецьки

Продукти: 700 г філе білої риби, 2 помідори, 150 г твердого сиру, 200 г сметани, часник, зелень, сіль, перець за смаком. Наріжте помідори невеликими кубиками. Дрібно порубайте зелень. Видавіть часник в отриману масу, посоліть та додайте сметану. Натріть сир на терці та додайте до решти породуктів. Все перемішайте. Наріжте рибне філе на порції та викладіть на деко. Кожен шматочок

Read More

Рисова локшина з креветками

Продукти: 500 г неочищених креветок 200-250 г рисової локшини 300 г помідор у власному соці 2 зубчики часника 1 пучок петрушки 100 г білого сухого вина 2 ст. л. оливкової олії 1/2 ч. л. червоного меленого перцю сіль за смаком (більше…)

Read More

Норвезькі млинці

Продукти: Для тіста: 300 г борошна, 1 л молока, 3 яйця, 50 г олії, 25 г вершкового масла, цукор, сіль Для начинки: 150 г філе слабосолоного норвезького оселедця, 100 мл молока, 30 г маринованих огірків, 2 яйця, 50 г майонезу, хліб, цибуля, зелена цибуля, сіль (більше…)

Read More

Маринований оселедець

Продукти: 1 кг замороженого оселедця, 2 середні цибулини, 0,5 л води, 125 мл оцту, 1 ч.л. цукру, 2 ч.л. солі, 2 лаврових листки, 10 горошин чорного перцю, 5 горошин духм'яного перцю. (більше…)

Read More

Сьомга з овочевим асорті

Продукти: 600 г філе сьомги, 200 г цвітної капусти, 2 морквини, 100 г квасолі стручкової, 200 г консервованих помідорів, 1 скл. білого сухого вина, 2 ст. л. соку лимонного, 6 ст. л. олії, мелений чорний перець, сіль. (більше…)

Read More