Головна > Рецепти з риби та морепродуктів

Рисова локшина з креветками

Продукти: 500 г неочищених креветок 200-250 г рисової локшини 300 г помідор у власному соці 2 зубчики часника 1 пучок петрушки 100 г білого сухого вина 2 ст. л. оливкової олії 1/2 ч. л. червоного меленого перцю сіль за смаком (більше…)

Read More

Норвезькі млинці

Продукти: Для тіста: 300 г борошна, 1 л молока, 3 яйця, 50 г олії, 25 г вершкового масла, цукор, сіль Для начинки: 150 г філе слабосолоного норвезького оселедця, 100 мл молока, 30 г маринованих огірків, 2 яйця, 50 г майонезу, хліб, цибуля, зелена цибуля, сіль (більше…)

Read More

Маринований оселедець

Продукти: 1 кг замороженого оселедця, 2 середні цибулини, 0,5 л води, 125 мл оцту, 1 ч.л. цукру, 2 ч.л. солі, 2 лаврових листки, 10 горошин чорного перцю, 5 горошин духм'яного перцю. (більше…)

Read More

Сьомга з овочевим асорті

Продукти: 600 г філе сьомги, 200 г цвітної капусти, 2 морквини, 100 г квасолі стручкової, 200 г консервованих помідорів, 1 скл. білого сухого вина, 2 ст. л. соку лимонного, 6 ст. л. олії, мелений чорний перець, сіль. (більше…)

Read More

Лосось в хрусткій скоринці

Продукти: 750 лг філе лосося, 50 г каперсів, 2 зубчики часнику, 1 ст. л. рубленого тміну, 2 ст. л. гірчиці, 2 яйця, 2 ст. л. густих вершків, 0,5 скл. борошна пшеничного, 1 скл. панірувальних сухарів, 4 ст. л. олії, 2 ст. л. вершкового масла, мелений чорний перець, сіль. (більше…)

Read More