Продукти: 700 г філе білої риби, 2 помідори, 150 г твердого сиру, 200 г сметани, часник, зелень, сіль, перець за смаком. Наріжте помідори невеликими кубиками. Дрібно
ДетальнішеРецепти з риби та морепродуктів
Рисова локшина з креветками
Продукти: 500 г неочищених креветок 200-250 г рисової локшини 300 г помідор у власному соці 2 зубчики часника 1 пучок петрушки 100 г білого сухого вина
ДетальнішеФоршмак
Продукти: 500 г оселедцю 5 зварених яєць 2 яблука середнього розміру 200 г вершкового масла 2 цибулі ріпчасті середнього розміру 2 булочки
ДетальнішеСуші “Сякі”
Продукти: 200 г рису 100 г сьомги 500 мл рисового оцту 40 мл соусу Мірін 10 г водоростей Комбу 2 ст. ложки цукру 1/4 лимона
ДетальнішеЗапечений короп
Продукти: короп 2 цибулі 1 морква 1 помідор 50 гр вершків 2 ст. л. олії лавровий листок перець духмяний горошком сіль за смаком
ДетальнішеРиба на пару в мультиварці
Продукти: 2 філе горбуші, півлимона, вода, сіль, перець, приправи.
ДетальнішеНорвезькі млинці
Продукти: Для тіста: 300 г борошна, 1 л молока, 3 яйця, 50 г олії, 25 г вершкового масла, цукор, сіль Для начинки: 150 г філе слабосолоного
ДетальнішеЗрази з філе судака та крабових паличок
Продукти: Для фаршу: 800 г філе судака, 90 г сала, 70 г борошна, 60 г цибулі, 1 яйце, 40 мл олії, мелений чорний перець, сіль Для
ДетальнішеМаринований оселедець
Продукти: 1 кг замороженого оселедця, 2 середні цибулини, 0,5 л води, 125 мл оцту, 1 ч.л. цукру, 2 ч.л. солі, 2 лаврових листки, 10 горошин чорного
ДетальнішеСьомга з овочевим асорті
Продукти: 600 г філе сьомги, 200 г цвітної капусти, 2 морквини, 100 г квасолі стручкової, 200 г консервованих помідорів, 1 скл. білого сухого вина, 2 ст.
Детальніше