Продукти: 1 курка 2,5 кг, 2 кисло-солодкі яблука 2 крупні мандарини, 1 ст. л. рідкого меду 3 ст. л. соєвого соусу 3 зубки часника, 1 ст.
ДетальнішеРецепти з птиці
Фарширована курка з грибами
Продукти: 1, 1-1,2 кг курка, 300 г грибів, 200 г цибулі, 3-4 зубчики часнику, 3 ст. л. олії, перець, сіль.
ДетальнішеКурячі пальчики
Продукти: курячий фарш, хлібні крихти, лимонна цедра, сік половинки лимону, свіжий базилік, цибуля, часник, борошно для панірування, олія для смаження.
ДетальнішеРулетики з курячої грудки
Продукти: 4 курячих грудок, 4 скибочки сиру Моцарела, 4 скибочки шинки, 180 г броколі, 1 яйце, 0,5 ст. л. води, 0,25 скл. панірувальних сухарів, сіль, перець,
ДетальнішеКуряче філе в китайському стилі
Продукти: 400 г курячого філе, для маринаду:50 г соєвого соусу, 20 г білого винного оцту, 40 г кунжутна олія, 1 ч. л. меду, 6 г часнику,
ДетальнішеКотлети з птиці
Продукти: 300 г м’якоті курки (або індички), 80 г черствого пшеничного хліба, 100 г молока або води, 40 г вершкового масла, 50 г топленого масла, 40
ДетальнішеКурячі фрікадельки по-строганівськи
Продукти: 500 г курячого фаршу, 3 ст. л. хлібних крихт, 2 ст. л. подрібненої цибулі, 1 яйце, 1 ст. л. олії, 400 мл м’ясного бульйону, 0,25
Детальніше