Головна > Рецепти з птиці

Куряче філе в китайському стилі

Продукти: 400 г курячого філе, для маринаду:50 г соєвого соусу, 20 г білого винного оцту, 40 г кунжутна олія, 1 ч. л. меду, 6 г часнику, гострий перець - за смаком, для гарніру: 300 г броколі, 2 ч. л. кунжуту, для прикраси: свіжі овочі (більше…)

Read More

Курячі фрікадельки по-строганівськи

Продукти: 500 г курячого фаршу, 3 ст. л. хлібних крихт, 2 ст. л. подрібненої цибулі, 1 яйце, 1 ст. л. олії, 400 мл м'ясного бульйону, 0,25 скл. сметани, 0,25 ч.л. солі, чорний мелений перець на смак (більше…)

Read More