Продукти: 3-4 шт. свіжих яблук масло для змащування форми 160 г пшеничного борошна 210 г цукру 3 яйця
ДетальнішеРецепти випічок
Шоколадні маффіни
Продукти: 115 г вершкового масла 2 шт. яєць 240 г сметани 200 г коричневого цукру 230 г борошна 40 г какао порошка 10 г розпушувача100-170 г
ДетальнішеПісний морквяно-яблучний пиріг в мультиварці
Продукти: 1-2 морквини, 2 яблука, 120-150 г цукру, 3 ст. л. олії, 1,5 скл. борошна, 1,5-2 ч.л. розпушувача, цедра 1 апельсина або лимона, ванілін, сіль.
ДетальнішеТворожний пиріг з яблуками
Продукти: 375 г борошна, 100 г цукру, 100 г вершкового масла, 2 курячих яйця, 1 жовток, 1,5 ч. л. розпушувача тіста, 200 г творогу (5-9% жирності),
ДетальнішеШарлотка з ягодами
Продукти: 3 курячих яйця, 1 скл. цукру 1 скл. сметани, 1 скл. борошна, 1 ч.л. соди, 3 середніх яблука, жменя замороженої червоної смородини, жменя замороженої чорної
ДетальнішеПишний бісквіт
Продукти: 5 яєць, 1 скл. цукру, 1 скл. борошна, 1 пакетик ваніліну
ДетальнішеПиріг “3ебра”
Продукти: 200 г вершкового масла, 5 яєць, 2 скл. борошна, 2 скл. цукру, 1 скл. сметани, 2 ст. л. какао-порошка, 1 ч. л. гашеної соди.
ДетальнішеЯблучний пиріг
Продукти: 250 мл кефіру, 1 скл. цукру, 2 курячих яйця, 0,5 ч. л. соди, 3 ст. л. олії, 3 скл. борошна, 3-4 яблука, 10 г ванільного
ДетальнішеЯблучний пиріг з сметанною заливкою
Продукти: 6 ст. л. борошна, 100 г вершкового масла, 1 яйце, 4 ст. л води, 3 яблука 250 г сметани, 3 ст. л цукру, 2-3 пакетики
ДетальнішеВишневий пиріг
Продукти: Для тіста: 280 г борошна, 180 г холодного вершкового масла, 80 г дуже холодної води, сіль, жовток для змащування. Для начинки: 900 г вишень (свіжих
Детальніше